Det sker i Funder-Lysbro

Nedenfor følger et overblik over kommende arrangementer i Funder-Lysbro området. Mød op og bliv en del af det lokale fællesskab - her sker mange spændende ting!
Alle arrangementer optages i kalenderen, send os blot en mail.

Det sker

Det sker i Funder-Lysbro


OBS: Pga. Covid-19 må en række af nedenstående arrangementer forventes aflyst eller udsat. Kontakt den enkelte arrangør for information.


4. november 2020 kl. 19.00 til 21:00

Lokalrådsmøde
Sted: Medborgerhuset, lokale 3
Arrangør: Funder-Lysbro Lokalråd

5. november 2020 kl. 19.30

Foredrag om Livet på Bakkegården.
Skal vi på tur med Morten Korch? “Bakkegården” hedder Familien Boldsens hjem i halvfjerdserne. Der solgte Harald Boldsen biler og havde mekanikerværksted. Lars og Birgitte Boldsen vil fortælle sjove historier, fra deres barndom og ungdom på Funder Bakke. De lover, det vil blive et underholdende foredrag.
Sted: Sted: Funder Kirkeby Forsamlingshus, Skærskovvej 12A
Arrangør: Funder Lokalhistoriske Forening

9. november 2020 kl. 19.00 til ca. 21.30

Bamse Show m. René Jakobsen
Den professionelle sanger og musiker René Jakobsen har sammensat et vaskeægte Bamse Show med alle de kendte hits fra Bamses Venner – og ja, han ligner og lyder som Flemming ”Bamse” Jørgensen!
Sted: Lysbro Plejecenter, Lysbrogade 52-56
Arrangør: Lysbros Venner

8. december 2020 kl. 19.00 til ca. 21.30

Inge-Marie - Nostalgisk Jul
Inge-Marie Nielsens flotte, varme og klangfulde stemme, som mange husker fra populære Dræsinebanden, kan nu nydes i et flot program med skønne, nostalgiske danske julesalmer og julesange. Publikum kan synge med på eller blot nyde Inge-Maries fortolkninger af elskede toner.
Sted: Lysbro Plejecenter, Lysbrogade 52-56
Arrangør: Lysbros Venner